Skype Me™!
FőoldalCégünkrőlElérhetőségÜlőgarniturák
Étkező-garniturák
Polcok
Komódok
Székek, ülőkék
Asztalok, dohányzók
Virágtartók
Szennyestartók, ládák
Tálcák, kosarak
Újságtartók
Lábtörlők, szőnyegek
Tárolók, dobozok
Egyebek
Paraszt bútorok
Fonott termékek
Matracok
Ajándéktárgyak
Üzletünk a keleti régió területén helyezkedik el. Tevékenységünk egzotikus bútorok forgalmazása Debrecenben. Pár évvel ezelőtt a rattan bútorok megjelenésével egy új stílus született, és akkor éreztük úgy, hogy ezt széleskörben megmutatva igyekszünk minél közelebb hozva, megismertetni és elfogadtatni vásárlóinkal. Bútoraink igazi kis családként illeszkednek egymáshoz, a lakás minden pontján otthon van.


Választékunk széleskörű: a rattan bútorok mellett a teakfa, nagy népszerűségnek örvend a vásárlók körében.Természetes olajtartalommal rendelkezik, mely a környezeti hatások ellen védettebbé teszi akkor is ha a kezeléshez nem használnak olajat vagy lakkot.

Felhasználható: ebédlőasztalok, elegáns szekrények, komódok, polcok, ágykeretek készitéséhez. Díszitésként banánlevelet, vizijácintot használnak, ezáltal még inkább egzotikussá válik. Ha már szó esett az ágykeretről, gondoltunk egyet és tovább léptünk a matracok irányába. Kiváló minőségű ortopéd vákuum matracok, párnák, állnak kedves vásárlóink rendelkezésére, akár egyedi méretben is.

Az ajándékozó kedvű vásárlóinkról sem feledkezünk meg, ugyanis nálunk kisebb, nagyobb ajándéktárgyak is fellelhetők, ami  szintén nem esik messze a profilunktól (képek, teásdobozok, fotóalbumok, kulcstartók, maszkok, stb.).

Utoljára de nem utolsósorban essék egy pár szó az egyedi bútorainkról amit tetszőleges méretben, szinben, rendelhetőek.

 

Üdvözlettel: KeletrattanKELETRATTAN

Cím: 4027 Debrecen, Honvéd utca 37/A. (ingyenes parkolás a Hortobágy utca felől)
Tel.: +36 20 3888 600 | +36 20 3888 281
E-mail: info@keletrattan.hu
Web: www.keletrattan.hu

Nyitvatartás: H-P 9:00-18:00 | Szombat: 9:00-13:00 | Vasárnap: zárva